Akhirnya Aku Mendapatkan Mu ~

Assalamualaikum readers .

Okay , hari ini merajinkan diri untuk menghupdate entry yang bukan - bukan lagi mengarut . Blalala . Aku tau ianya sangat membosankan . Huh . Peduli lah kau mau baca atau tak kan . Dalam kata lain ini pendirian aku 

BELOG AKU BUKAN BELOG KAU POWN  

Hahaha . Main kasar kau Wenn . Okay , back to topic . Akhirnya aku mendapatkan mu ? What means ? Lalala . Adakah korang percaya yang umur 20 tahun seperti aku masih meminati dan menggilai menatang yang bernama eskrem ? Tralala . Sila percaya -.- .

Semalam , pulang kerja mom aku bawa pigi CNF . Beli barang katanyer . Okeh , fine . Disebabkan aku ingin menjadi anak yang baik lagi mendengar kata maka aku ikutlah jugak kan . Blalala . Beli itu beli ini tarik itu tarik ini dapatlah sudah semua barang . And , lastly aku round - round kat area peti sejuk  . . . . . peti sejuk ? Whatever . Eskrem punya peti sejuk tue . And , ouhh , i saw u at dalam peti sejuk . Uhh , lamanya diriku mencari dirimu . 


Taraaaa ! Paddle pop eskrem rainbow . 


Sebenarnya dah lama kau cari nhe eskrem . Dulu takde . Nhe dah ader pulak kannn . Ngee , soo semalam terpaksa membuat muka seposen depan mom supaya beliau terbuka hati mau kasi beli nhe eskrem satu kontena . Ngee . 


Okay , akhirnya dapat jugak makan . Huhu . Tym makan pown aku boleh felling - felling terbang atas rainbow . Hahahaha XD . 


Okay , tinguk ini picture pown ada rasa mau telan itew eskrem lagi . 


Sekian =3 .


5 comments:

  1. nyum nyum....
    x sejuk ke makan ais krim hujan-hujan ni dik oi...

    ReplyDelete
  2. sedap nya .. akk pon suka mkn ice cream padel pop yg ni .. tiba2 teringin plak .. ish2 .. jap g blik keje nk g cari la .. hihihi

    ReplyDelete
  3. teringin lak nak makan ais krim nie...sedap je...

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !