Welcome 2013

Assalamualaikum readers .

Malam nhe mesti ramai kan yang update entry sal new year . Jadik aku pown gatal tangan jugaklah taip entry yang sama tapi isi yang berbeza kannn . 


Wish for new year :
> Always uolss sentiasa happy 
> Moga Allah sentiasa merahmati kita di tahun baru ini 
> Moga tahun yang baru ini menjadi lebih baik dari yang sebelumnya 

Okay , aku yakin masuk tahun baru nhe ramai yang tanya apa azam tahun baru kan ? Huhu . Okay , dah ada list untuk new year . Tak payah nak panjang sangat . Takut azam tak kesampaian macam tahun - tahun lepas kan . Hoho . 

Azam tahun baru :
> Jadikan diri sendiri lebih baik dari tahun sebelumnya 
> Makin matang ( yaiii )
> Kurus , kurus dan kurus . Bhahaha XD .

Okay . Thats all . Daaa . 
 

Hilang Seminggu ?

Assalamualaikum readers .

Sehat tak ? Okay , aku agak penat untuk hari ini . Penat ? Okay fine . Sempat lagi kan update blog bagai . Huhu . Whatever . Disebabkan aku kerja 15 jam kemarin , tolak sejam lah . Rest kan . Heee , makanya 14 jam seja lah . Seja kunun . Itew lebih daripada cukup okay . Terserlah ketidak mementingkan diri disitu apabila aku kesian sama itew maci ditinggalkan bekerja sendirian tetapi pengeluaran masih jugak bertimbun . Ngee .

Fine , stop memuji diri sendiri . Tadi aku terpaksa memotong dan mencoklatkan kek sebanyak 16 loyang . Eyh , loyang ka layong ? Hahaha . Apalah =.=' . Baik sungguh manusia di bahagian pastry itew . Merajinkan diri untuk merajinkan aku . Haha . Apa punya ayat bha nhe ! Hoho =3 .

So , lepas buat semua kerja yang patot , aku turun dapur lah nhe kunun mau tolong buat bun . Oh yeah ! Mereka amat - amat menceriakan hidup aku sepanjang aku kerja sana . Memang sporting habis . Macam adik - beradik aku pigi buat . Huhu . Sabar sajalah kalau ada yang terasa aku buat dia macam angin tue arr . Hoho XD . 

Ehem . Sebenarnya aku teramat lari dari topik utama . Aku akan hilang seminggu dari dunia online nhe . Samada dari alam FACEBOOK , TWITTER and BLOG . Okay , confirm notification fb bertimbun mau mampus . Ngehehe . Kau ingat kau femes Wenn ? Huhu . Ala , tak lama mana pown . Dari 22 December sampai 29 December . Huhu . 

Aku mau pi mana ? 




















Balik KAMPUNG wei ! Hahaha XD .



TATA !

Akhirnya Aku Mendapatkan Mu ~

Assalamualaikum readers .

Okay , hari ini merajinkan diri untuk menghupdate entry yang bukan - bukan lagi mengarut . Blalala . Aku tau ianya sangat membosankan . Huh . Peduli lah kau mau baca atau tak kan . Dalam kata lain ini pendirian aku 

BELOG AKU BUKAN BELOG KAU POWN  

Hahaha . Main kasar kau Wenn . Okay , back to topic . Akhirnya aku mendapatkan mu ? What means ? Lalala . Adakah korang percaya yang umur 20 tahun seperti aku masih meminati dan menggilai menatang yang bernama eskrem ? Tralala . Sila percaya -.- .

Semalam , pulang kerja mom aku bawa pigi CNF . Beli barang katanyer . Okeh , fine . Disebabkan aku ingin menjadi anak yang baik lagi mendengar kata maka aku ikutlah jugak kan . Blalala . Beli itu beli ini tarik itu tarik ini dapatlah sudah semua barang . And , lastly aku round - round kat area peti sejuk  . . . . . peti sejuk ? Whatever . Eskrem punya peti sejuk tue . And , ouhh , i saw u at dalam peti sejuk . Uhh , lamanya diriku mencari dirimu . 


Taraaaa ! Paddle pop eskrem rainbow . 


Sebenarnya dah lama kau cari nhe eskrem . Dulu takde . Nhe dah ader pulak kannn . Ngee , soo semalam terpaksa membuat muka seposen depan mom supaya beliau terbuka hati mau kasi beli nhe eskrem satu kontena . Ngee . 


Okay , akhirnya dapat jugak makan . Huhu . Tym makan pown aku boleh felling - felling terbang atas rainbow . Hahahaha XD . 


Okay , tinguk ini picture pown ada rasa mau telan itew eskrem lagi . 


Sekian =3 .


Rindu Kau

Assalamualikum readers .

Okay , rasanya sudah lama tidak menghupdate entry . Fine , ayat lapuk kau wenn . Bhahaha XD . Seriusly pemalas . Blalala . 

Aku rindu kau ? Siapakah yang dirindui ? Mau tau sepa ?


Tararaaaa !

Lalalala . Beliau berada nun jauh disana . At Sandakan lah bai . Huhu . Agak kesombongan untuk melihat camera okay . Abaikan itew . Picture ini telah dihantar oleh paci saya a.k.a penjaga beliau . Ngehehe .



 Penjaga cmeow bersama anak panda beliau . Hahaha XD . 


Okay , cukup sampai disini . Daa .

Ini Yang Terjadi =.='

Assalamualaikum readers .


Ini tidak adil ! Huh =.= '

Sampai Sudah !

Assalamualaikum readers 

Apa yang dah sampai tue ? Nak tengok ?

Taraaaaa !

Huhu . Baru sampai tadi . Aku agak lama menunggu baju ini sampai . Hari - hari dok tunggu hencik posmen kat pintu pagar . Ngee , sekali tunggu semua yang datang surat dady . Huh . Tadi , balik jak dari kerja terus mata menuju p meja . Wahhh ! Excited yang melampau
okeh nampak nhe baju sudah ada di atas meja . Hehe .

Lepas mandi terus try . Huhu . Tia sabar mau pakai esok . Hahaha XD .

SLEEP TIRED =.='

p/s : Lyssa Faizureen tak nak buat baju untuk fan club ker ? Ngee

Dapat Anugerah =)

Assalamualaikum readers .

Ehem , dapat anugerah apa tue ? Okay , bukan anugerah untuk artis bajet hot macam aku yer , tapi ini adalah Anugerah Kedai Pilihan Rakyat 1 Malaysia .

Ops , sebelum terlupa , ini bukanlah anugerah untuk kedai aku . Sebab aku belum layak pown nak ada kedai sendiri ataupown nak bukak kedai sendiri . Boleh lah bukak , tapi kau nak tak bagi aku modal nak bayar sewa lot kedai ? Bagi modal beniaga nak tak ? Hahaha XD . 

Okay , back to topic guys . Sebenarnya anugerah nhe confirmlah kedai kitorang a.k.a kedai bos aku yang dapat kan . Huhu . Murah rezeki bos aku nhe semenjak bertunang . Hahaha . Anugerah nhe bukan kedai kitorang  jer tau yang dapat . Ada lagi kedai - kedai lain yang dapat . Tapi bangga lah kan . Kedai kitorang a.k.a kedai bos aku antara yang terpilih dari banyak - banyak kedai kat pekan Beaufort tue . ( excited + tepuk tgn ) .

Taraaaa ! 


Banner tue pown kiter dapat jugak tau . Kedai makan kat sebelah pown dapat anugerah nhe . Dorang letak banner kat luar kedai dorang . Jadi , aku pown meletakkannya jugak depan pintu kedai . Mau ko kena amuk oleh bos . Last - last letak sebelah peti sejuk cake .  Hahahaha XD .


Okay , sekian , itu saja . Trimas . 

# ucapan terima kasih dari bos belum sempat dirakam . Bhahaha XD .

Sweet Honesty Jadi Present Birthday

Assalamualaikum readers .

Selamat malam . Entry kali nhe agak ringkas . Malas mau taip panjang berjela . 

Okay , sebelum itew boleh tengok entry ini --> 20 tahun sudah .

Apa kena mengena pulak entry itew dengan entry kali nhe ? Okay , disebabkan umur aku sudah mencapai 20 tahun , maka dengan segala hormatnya mom kesayangan aku yang vogue itew telah menghadiahkan satu set barangan AVON ( Sweet Honesty ) . Okay , that's my fevret jenama okeh . Ngehehe . Sualah itew botol - botol warna pink . Wahh , menggugat hati betowl . 


1 botol bedak , 3 botol minyak wangi and 1 botol untuk ketiak punyer . Hahahaha . Sayang sebenarnya mau buka dari plastik tue . Canti jer kan aku nengok . Tapi , bukak jugaklah . Hee . 

Okay , secara rasminya bertambah jugaklah koleksi pink ponk aku . 

Taraaaa ! Huhu .

Bajet wall --> Cik Arnab , bhahaha XD 

Okay , sekian , mau sleep tired . Tatata !

1212 =)





Assalamualaikum readers .

Haha , teruja sikit sampai post picture dulu baru nak buat mukadimah . Huhu . Okay , just nak share pasal followers aku yang semakin meningkat . Biarpown sikit jer kan . Ala , baru 1212 followers jer pown . Tak banyak mana kan ? Huhu . 

Okay , itu jer . Tatata =D

20 Tahun Sudah =D


Assalamualaikum readers .


Hari nhe , genaplah 20 tahun umur beta . Bhahaha XD . Tua sua kau wenn . Btw , just umur jer tau yang makin tua . My heart still young katanyer . Ngee . Harapan aku sepanjang aku berumur 20 tahun ini 

: Mencuba sedaya upaya untuk mematangkan diri :
: Mencuba menjadi anak yang taat kepada ibubapa :
: Mencuba menjadi anak yang solehah :
: Menjadi seorang yang tabah untuk lalui semua ujian hidup :

Jumpa tahun depan lagi 2 December . Hee . Insyallah jika panjang umur . =)









Make Header Today Part 2

Assalamualaikum .

Sebelum mata ini tertutup untuk masuk tido , aku ingin mempersembahkan hasil header yang aku baru buat tadi . Buruk ? Tralalala . Aku peduli hapa . Kan ? Macam biasa , sila jadi manusia yang bersopan okay =) . Daa .









Make Header Today

Assalamualaikum .

Mood : Bosan 

Uols tahu kan apa itew maksud bosan . Tak payah aku terangkan dari A sampai Z kenapa aku harus bosan . Ok . Sempena kebosanan aku nhe , aku ada buat freebies unruk header . Sila culik dengan penuh kesopanan lagi keadaban . Macamana untuk menjadi sopan sepanjang menculiknya ? Just klik comment yer sayang . =.= ' .










Segmen Tamat ! Jom BW !

Assalamualaikum .

Okay , ingat tak aku ada buat segmen baru - baru nhe ? Hah ? Dah lupa ? Ala , Segmen : Cari  Followers November ! Still blank ? Jom KLIK SINI ---> SEGMEN !

 Nak join ? Ops , sory guys , segmen ini sudah TAMAT ! 



So , jom blogwalking semua peserta yang join okeh ! Trimas semua yang sudi join  . Love eu alllllssss !

Ozil Terkilan ?

Assalamualaikum readers 

Ozil terkilan apabila tentera Israel menyerang kanak2 yg sedang bermain bola.. lebih terkilan, kanak2 tersebut memakai jersi beliau.. sementara itu, Ronaldo menjual Golden boots beliau untuk didermakan kepada rakyat Palestin.. 



Cristiano Ronaldo Jual Kasut Emas Untuk ??

Assalamualaikum readers !

CRISTIANO RONALDO akn menjual KASUT EMAS Beliau yg berharga 1.5Juta (selepas dicairkan)utk didermakan kepada BADAN AMAL PALESTIN.Beliau tidak akan mengambil satu sen pun daripada keuntungan tersebut.


=) 

Doakan saudara Islam kita di Gaza . Allahuakhbar !

Senarai Peserta Segmen : Cari Followers November !

Assalamualaikum readers .

Ini adalah senarai peserta SEGMEN : CARI FOLLOWERS NOVEMBER ! . Dalam setiap kumpulan ada 5 link jer . Senagn sikit kot korang nak bw kan ? Jom bw blog diorang okeh =) .

Kumpulan 1 .


Kumpulan 2 . 


Kumpulan 3 .

20 . http://sicomel06.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-follower-november.html

Kumpulan 5 .

21 . http://littlesunshiners.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
22 . http://errahazeera.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-follower-november.html
23 . http://ehfarahin.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
24 . http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
25 . http://aisyahzull.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 6 .

26 . http://mia-udax.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-follower-november.html
27 . http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
28 . http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
29 . http://ziera850317.blogspot.com/2012/11/cari-followers-november.html
30 . http://luchiakiera.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 7 .

31 . http://dilakhir94.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
32 . http://sweethoneyzz.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
33 . http://cikdania.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
34 . http://yuhanashiraen.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
35 . http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 8 .

36 . http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
37 . http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
38 . http://dawnfantasy.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
39 . http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
40 . http://nakahime.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 9 .

41 . http://shima-chintaanugerah.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
42 . http://thenotanota.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
43 . http://mazliza86.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
44 . http://wanaowen.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
45 . http://mizzerzil.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 10 . 

46 . http://drawcolorcreate.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
47 . http://www.sayeshukepink.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
48 . http://nsyammie.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
49 . http://sayabudakgedixz.blogspot.com/2012/11/cari-followers-november.html
50 . http://ummitieha8384.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 11 .

51 . http://nurfahz85.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
52 . http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
53 . http://whatever97secret.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
54 . http://syazwiyah93.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
55 . http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 12 .

56 . http://medical-chenta.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-follower-november.html
57 . http://nostalgialama.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
58 . http://sayaabel.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
59 . http://unpredictablejieha.blogspot.com/2012/08/segmen-cari-followers-november.html
60 . http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/cari-followers-november.html

Kumpulan 13 .

61 . http://maszull.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-follower-bulan-november.html
62 . http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
63 . http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
64 . http://nurinafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
65 . http://wardahalisya.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 14 .

66 . http://balqisharyani.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
67 . http://be-readers.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
68 . http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
69 . http://myzamichiko.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
70 . http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 15 .

71 . http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
72 . http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
73 . http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
74 . http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
75 .  http://coccosweet.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 16 . 

76 . http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
77 . http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
78 . http://salmieazuewa.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
79 . http://muslimahatikah.blogspot.com/2012/11/segmen-mencari-followers-november.html
80 . http://aanayid.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html

Kumpulan 17 .

81 . http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
82 . http://ishy77.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
83 . http://miratulreyyah.blogspot.com/2012/11/segmen-cari-followers-november.html
84 . http://farakita.blogspot.com/2012/11/cari-follower-november.html



Bagi sesiapa yang nak join sila lah join okey . Tak payah nak tanya kat aku " boleh join tak ? " ayat nak bajet hot ker ? Boleh join selagi tak ada dalil yang mengatakan segmen dalam blog haram untuk join . 

KLIK SINI  untuk JOIN =3 . 

Segmen : Cari Followers November !

Assalamualaikum readers .

Rasanya macam dah lama tak update blog nhe kan . Huh . Pemalasnyer sayer =.=' . Okay , kali ini aku rajin pulak nak buat segmen untuk korang . Segmen simple jer . Tak nak buat segmen yang menyusahkan korang . Hoho . 


* Banner buruk ? yeah i know that .

Nak join ? Sila maklum akan syarat - syaratnyer okay .

1 . Follow blog nhe if korang belom follow lah .

2 . Tulis tajuk entry anda --> SEGMEN : CARI FOLLOWERS NOVEMBER !

3 . Copy banner buruks itew and linkkan ke entry ini .

4 . Siap ? Tinggalkan link entry korang kat ruangan komen yang disediakan .

Due date : 20 November 2012 =) 

SENARAI PESERTA

# Wajib blogwalking peserta lain okay . Senarai peserta akan di update . Thanks .

Silalah Jeloussssss , Miahaha T.T

Assalamualaikum .

Mempersembahkan ! Taraaaaaaaaaaaaaaaa ! Samsung Galaxy Note II . 





This is my next target babe . Hahaha , Hope soooo --.--

Segmen Jom Mencari Followers


Klik Banner untuk join 


Markah : 87/100

Done . Jom join .

Fakta ! Ibu Anda Seorang Yang Pembohong !


# Saya Sayang Mak Saya Yang Pembohong Itew ='(

Blanket Doraemon

Assalamualaikum semua .

Fuhh , baru sekarang aku ada masa mau update nhe veloggg . Okay , sangat - sangat aku akui yang aku malas and sangat - sangat tiada masa untuk update velog bagai nhe . Okay , status kat fb pown jarang update yer puan - puan and tuan - tuan . 

Okay , tadi mom aku call . Now , she at Maktab Perguruan Keningau . Ada exam katanyer . And , she say yang dia akan pulang hari khamis nhe . Ermm , lama lagi nampaknyer . So , aku sebagai anak yang baik lagi mendengar kata ditambah lagi anak dara yang sangat molek dibuat menantu ( promote lebihhh ) telah merelakan hati untuk menjadi tukang cuci piring , merangkap tukang sapu rumah sepanjang mom aku takde kat rumah nhe lar . 

Ini adalah antara perbualan anak dan ibu :

Mom : Apa kaka buat ?

Me : Ndada , duduk - duduk tinguk tb 

Mom : Ouh , bha , jangan lupa tolong baba lipat kain sama kemas rumah , isuk cuti jugak kan . 

Me : Iyaaa , i know that , dont worry mom 

Mom : Ok , kaka , mama ada kasi beli kaka selimut doremon . 

Me : Iyaaa ?? ( teruja ) 

Mom : Iya , tadi mama beli . Ingat mau kasi beli purse tapi ternampak itu blanket ndak jadi terus beli . 

Me : Ouhh , tiapa lah . Selimut doremon macam si Qdel tue kah ? 

Mom : Iya , cantik nhe . Lepas tue mama beli handbag baru . Adi sama baba mau apa tue ar  ?

Me : Arr , okay , ndak tau durang , apa - apa sajalah kali .

Okay , stop it , aku bingung . Mom aku nhe pigi melancong atau mau duduk exam ? =.=' . emmm . Okay , nevermine , yang penting saya dapat itu blanket baru . Hehehe . Lyke godzila saya punya blanket . Huhu =3 . 




Selimut nhe sangat besar okay . Selesa yang teramat . Nak cuci benda nhe memang aku akan pikir 10 kali kot nak cuci pakai tangan . Okay , aku pernah cuci pakai tangan okay . Aku rasa macam nak tercabut segala tulang temulang ( ada meh ? ) okay . Teramat berat untuk dipikul sendiri . Miahahaha . 

So , sekian sahaja untuk kali ini . Daaa . 


# Esok buat segmen , join tau =) . 

Pink and blue hidup ku

hye readers ! assalamualaikum .

selamat malam uols . entry kali nhe ringkas jer . huh . aku memang suka taip entry simple . btw . entry kali nhe malas nak taip kat lapy . just kat tab jer . guna blogdroid katanyer . huhu .

okay . warna pink and biru sudah sebati dalam hidup aku . exmple . my casing nokia yg brwarna biru itew . biarpown warnanya dah pudar tpi aku tetap guna sbb susah okay nak cri casing untk handfon aku tuh . merata babe aku usha . aku beli nhe pown sbb trdesak sgt . and lagi satu kaler dier blue . okay . i know my godzila lyke the kaler right . hoho .

fine . untuk casing iphone 4s aku tue . aku baru jer beli okay . harga bajet babe . 13 rggt jer . tpi lepas dier kasi sale 50% okay . hengat tak mahal ker casing iphone nhe . naik kematu aku nncari yg murah okay . paling murah rm 68 . yang bertabur suma harga standard okay . rm 78 ke atas and bawah rm100 . trpaksa mmbelinyer biarpown hati ini brdegil nak yg original pnya casing .

okay . okay . thats oll . want to sleep . my boss call me tdi and suh aku bukak kedai awal - awal isuk . huh . soo busy lar isuk . daa .

Published with Blogger-droid v2.0.6

Casing For My Iphone 4S ?

Hye readers ! Assalamualaikum .

Okay , sebelum aku taip entry yang panjang berjela ( sejak bila pandai taip panjang berjela ? ) aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada korang semua . Tak kira lah orang Islam ker atau bukan Islam . Tak salah kan nak ucap untuk semua ? Tadi ada anty cina datang kedai ucap ' Silamat Hali Laya Aji ' sama aku . And sure i reply back okay . ' Selamat Hari Raya Haji jugak anty ' ( dengan senyuman babe =) ) hahaha XD . Senyum kena ada biarpown hati banyak stres kerja dipagi raya biarpown bukan raya aidilfitri . Huh =.=' .

Okay , back to the tajuk . Semalam kan , aku g skodeng - skodeng casing untuk iphone aku . And korang tahulah kan wanita sejati lyke me memang suke dengan kaler - kaler yang comel macam kaler pink kan . Hahaha XD . So , dengan gigihnya menekan keyboard dan search casing pink for iphone 4s . Banyak jugaklah memikat hati aku . ( kununlah kan ) . Whatever , jom usha jap . Manatau berkenan kat hati .


Okay , berkenaan casing ini , sangat comel . Tapi , aku nhe jenis yang kadang - kadang suka sangat letak handfon dalam poket seluar . Tak ker susah nak keluarkan dari poket if telinga menatang itew besar macam piring astro ( ouh , dipertimbangkan mengenai piring astro ) .

 

Cute =) .



Simple and comel sesangat . 


Tara ! My fav kartun . Si momon . Try untuk mencarinya okay . ( bukankah aku mau warna pink tadi ? =.=' )

Searcing yang terbaik okay . Yang pastinya aku TIDAK AKAN PILIH YANG INI ! :

Hahaha ! Comel jer kan ekor kau . XOXO .

Okay , sampai ketemu lagi v^.^V

Tidur Kurang 6 Jam Boleh Bawa Maut ??

Hye readers . Assalamualaikum .



Okay , lepas nhe nak tido lebih awal . Sangat risau sama eyebag aku yang makin melampau . Hoho 0.o ?? .


Lihatlah eyebag aku , bukannya IPONGGGGGG . Miahahaha XD .

Nyte readers !

Simple Segmen : Saya Nak Blogwalking



Klik banner untuk join kiter =)

Dude : 19 October 2012 

Jom join 

Keluarga Baru ? Samsung ?

Hye readers ! Assalamualaikum .

Hari ini i've got something from mom . Cuba teka apa ?? Teett . Abis masa . I've got Samsung Galaxy Pocket from mom ! Hahaha XD . So many handfon lah babe . So , aku dengan baik hatinya menolak Samsung tersebut dan memberi peluang untuk mom guna . Anak yang baik okay . Hahaha XD . Ingat tangan aku nhe macam sotong ek nak guna banyak fon . Kalah - kalah bos aku pulak =.=' . Bos aku bajet Nokia jer . ( aku jugak pengguna NOKIA =3 ) .


Yang bestnyer , fon nhe kecik and comel . Ngam - ngam jer kat tapak tangan aku . Hehe . Lagi satu ada android . Kalau ada android mestilah ada play store kan . Jadi , if ada play store secara automatiknya mestilah boleh download macam - macam aplication kan . Huahua . Takpe - takpe . Kalau ada rezeki boleh beli lagi satu kan mom . Hahaha XD . 


Ohyeaahh . Sangat kecik . 


Okay . Stop . Nak makan and nak bagi makan ipong yang tengah mati kebuluran . Apakah ?? Hahaha . Daaa . 

Pemberian Dady For Me - Iphone 4S

Hye readers ! Assalamualaikum .

Just short entry okay . Hari nhe happy sangat sebab my dady belikan iphone 4S . Okay , jangan bangga sangat . Just iphone 4s jer pown kan . Dah lama aku idamkan tau . Asal jer ada iklan or anything pasal iphone nhe kat mana - mana mesti aku akan memandang dady dengan penuh simpati =3 . Hehe . Macam tahu - tahu jer kan aku nak benda tue . 


iphone 4S =3


Okay , lepas nhe nak beli casing yang comel - comel macam Cik LYSSA FAIZUREEN punyer . Hehe .


# thanks dad . Love you so much . Target kali ini ialah Samsung Galaxy Note . Wakakaka XD .