Today Is Bohsan

Assalamualaikum readers .

Hoyeahh . Hari ini dapat lah mencutikan diri setelah cuti aku dihari Selasa telah diragut oleh si abang pastry . Huh . Sungguh mendukacitakan . Balik dari kelas driving terus suruh aku tekan itew tart telur . Apalah . Terpaksa mengikhlaskan diri dengan mempunch card dalam kata lain terpaksa masuk kerja . Huhu .

Fine , back to topic . Sejujurnya , diri ini teramat bosan dikala off day . Takde yang bestnyer pown melainkan bangun lambat . Yeah , usah terkezut okeh . Kerja yang bermula jam 6 pagi sampai jam 3 petang and sambung sampai 7 hingga ke 8 malam adalah amat memenatkan . Memenatkan dari segi fizikal dan mental yer kawan - kawan . Baguslah if balik jam 8 malam dan bangun jam 10 pagi esok . Nhe bangun pulak jam 5 pagi . Huhu . Tired menggunung kata kau . Haha . 

Okay , dikala diri ini sedang mencutikan dirumah , cewaah . Ayat putar belit bagai . Maka , banyaklah pula kerja yang harus dibuat . Fine , anak dara lah katakan . Bangun jer terus pegi sink . Haha . Rumah nhe 3 orang jer manusia . Awat pinggan mangkuk bertimbun macam 10 orang pulak yang tinggal . Doh . Layankan ajer lah kan . 

Selesai itew , barulah aku pegi mandi and kemas bilik tido . Kata mak aku ' Kemas - kemas tue bilik . Pengsan mak mertua tengok bilik bersepah macam ladang sawit ' . Oioi . Sandi ayat . Mom aku memang suka melibatkan perkataan MAK MERTUA jika aku malas mau buat kerja rumah bagai . Apalah =.=' . Boypren pown teda inikan lagi mak mertua .

Fine , lepas tue pulak . Menggagahkan diri dengan melipat kain baju . Lalala . Banyak okeh . Bertimbun kain kena kasi longgok depan tv . Haha . Kenapa depan tv ? Sebab , senang sikit aku nak tengok tv sambil lipat kain . Kot - kot ada RUNNING MAN ka , dapat jugak ketawa guling - guling atas kain yang berlonggok itew . Hewhew =3 .


And , selepas habis lipat kain baju , terus menghadap blog . Lalalala . Blog aku usang dimamah usia . Hahaha . Lama tak hupdate lah tue kan . Gara - gara malas yang melampau . Tak baik tau update blog tym takde idea . Nanti entry pown merapu jak memanjang . Hahaha . Terasa dahku disini . Tointoink . 

Okay . Sampai disini dulu . Nanti sambung lagi taip . Tata .


2 comments:

  1. fuhh..smelah..ngah bohsannn..hehe

    ReplyDelete
  2. bosan ker... dpt lesen lawat kiter ek.. =P

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !