Tudung Lambak

Assalamualaikum readers . 

Mesti korang rasa fedup kan apabila mengemas tudung - tudung bawal korang yang berlambak-lambak tue kan . Terutamanya bagi yang gilakan tudung macam aku . Tak kiralah tudung bawal , tudung masuk or shawl . Hewhew . 

Fine , hari tue mood rajin dan kreatif aku muncul secara tetiba . Disebabkan aku nhe jenis cari tudung secara radak a.k.a main hentam walhal tudung-tudung itew telah tersusun rapi . Apa lagi kalau nak cepat jer kan . Maka tercetusnya idea sebegini rupa . pown boleh =.='



Okay . Ini hasil kerja comot aku . Buat kotak-kotak and susun ikut warna . Hehe . Macam eskrem paddlepop tetiba =3 . 


Okay . Itu sahaja . Tata .

8 comments:

  1. byk tudung dia..kale nyer smua plain sejuk mata memandag

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , thanks , semua nhe share ngan mom

      Delete
  2. Replies
    1. thanks , masa bosan jer nhe , hewhew

      Delete
  3. wah bagus jugak idea ni ;)

    ReplyDelete
  4. good job :D should be susun macam tu lah supaya senang cari and also nampak kemas ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear , yup , senang nak cari wrna yg match ngan baju =)

      Delete

Jom komen banyak - banyak kat sini !