SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Assalamualaikum


 Ikuti langkah yang mudah seperti dibawah.

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye


Macaammmmmm ??

Haha . Jom join !

28 comments:

  1. mcm best jer hehehe ..sharfynarzmiss..amboi susahnye nk sebut nama

    Blog saya :
    Azim Aris

    Tak Mungkin Benar

    Muhasabah

    Darah Mengaum

    follow ya :)

    ReplyDelete
  2. Hehehe tenkiuuuuu sebab sudi join segmen meroyan mak dara niiii.. Like like like... Sukaaa dgn gambar ni.. Mmg comel je.. Nntkan entry istimewa dari mak dara nanti ye

    ReplyDelete
  3. wak, comelnya awak :) serius!
    salam perkenalan dari PG ya :D

    ReplyDelete
  4. mata asyik fokus kat papan warna pink di belakang daripada tuan punya badan kat depan.
    muahaha :D
    comel ;)

    ReplyDelete
  5. memang cantik je memang comey jer..hihi.cheery dtg jenguk dari segment yg sama

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    anyway, awak memang comel pun.

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  11. Ehek. Gigi pn mcm comel gak :P Singgah dr segmen sama :D Segmen Mcm Cantik Je, Mcm Comel Je.

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yang sama.Hihi ❤

    http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yang sama.Hihi ❤

    http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  16. Salam singgah blog sharfynaz..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..lama dah add.

    #macam jambu jer hidung :)

    http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari blog Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/keywords.html
    happy blogging..

    Jemput join jugak MINI GA saya
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  18. shark singgah dar segmen yg sama:)

    http://citershark.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  19. singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  20. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  22. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  23. balas kunjungan dari segmen yg sama.. :)

    follow sini.. #1346

    ReplyDelete
  24. macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen sama . good luck ^^
    http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  26. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete
  27. Macam cantik je, memang comel je. Hahahaha Anda ditag. Jom join. Banyak hadiah menarik tau! queenamylia.blogspot.com/2013/11/happy-giveaway-by-ain-rahman_2771.html . Komen sekali ye. Thanks :)

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !