Thanks To Sist Dayang Deno !!!

Assalamualaikum .

 Wahhhh ! So excited bukak blog ok . Dah ada perubahan . Haha . Thanks to Sist Dayang Deno sebab tolong kiter edit blog nhe . Kemain kau wenn siap tempah orang untuk edit blog kau . Bukan apa . Haha . Seriusly aku macam buta edit blog semenjak blog dah tukar theme baru . Huaaa . Nak edit blog punya main malas lah haiii . 

Sebelum 




Selepas 



Heww . Sangat puas hati . Thanks sekali lagi . Nah award untuk u sist . 



Hahaha . Macam comel jerr .


LIHAT SINI -->  http://www.dayangdeno.com

14 comments:

  1. Replies
    1. thanks . hehe . nhe pown org tolong edit kan .

      Delete
  2. sama2 dear :) terima kasih sangat sebab percaya sis untuk edit blog dear.. next time, tempahlah lagi ya.. hehehe.... terima kasih juga sebab dear faham sis^^ Alhamdulillah lega sangat dear suka ^_^

    ReplyDelete
  3. Memang comel pun.. Memang comel pun :)

    ReplyDelete
  4. uisehhh....makin lama makin lawa lah ni blog...i like it...:p...

    ReplyDelete
  5. Uisehhh..makin lama makin lawa lah ni blog...i like it..:P..

    ReplyDelete
  6. Datang sini dari belog Dayang Deno. Comel ;)

    ReplyDelete
  7. Cute dh blog ni .. tempahan nya berapa >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear . RM50 untuk full blog =)

      Delete
  8. SALAM BLOGGER. NICE BLOG.

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !