SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?


Klik banner untuk join .

Okay , aku mula menjinakkan diri dalam dunia blogging nhe pada tanggal 22 Februari 2010 .  Tym aku form 5 . First - first memang aku rasa macam budak baru belajar lah tym buat blog nhe . Edit blog guna kod bagai tue mang blur lah nak guna . Aku terjebak dalam dunia blogging nhe pown sebab kawan aku yang promotkan blog nhe . Best katanyer .

So , aku pown buatlah jugak blog nhe . Biarpown tak tau nak edit and malas update kan . Mula - mula taip entry semua pasal diri sendiri and kawan - kawan . Tak tahu lah nakjoin segmen bagai nhe . So , followers pown susah jugaklah nak naik . Berkat kesabaran , kerajinan blogwalking , and kerajinan join segmen membuatkan aku followers dan readers makin meningkat . Alhamdullilah =) .

Aku akui , mungkin korang suma kurang senang dengan penggunaan ' aku ' dalam setiap penulisan entry kat blog nhe kan . Mohon berjuta maaf readers sekalian , aku memang dah biasa  dengan penggunaan ' aku 'itu . Mungkin satu hari nanti aku akan tukar nama lain kot . Buat masa sekarang nhe belom terfikir lagi nak guna nama apa =3 .

Idola aku dalam dunia blogging nhe Puan IRINE NADIA lar . Beliau lah blogger pertama yang aku jumpa dalam dunia blog nhe . Beliau jugak menjadi inspirasi aku untuk berblogging dan jugak sentiasa update entry . Selain tue , penganjur segmen nhe jugak confirmlah jugak menjadi idola aku . * eyh , idola aku nhe sama umur dengan aku pulak . tak salah kannn . Tanpa tutorial Cik Lyssa taklah blog aku jadi secomel sekarang kan . Sehh , perasan lah kejap .

Apa yang menarik dalam blog aku ? Erm , ntahlah . Bagi aku takde yang menarik sangat pown . Terpulang lah orang nak kata apa kan . Blog aku tak setanding blog korang yang ohsem itu ! =D .

Okay , sory kalau terlebih merapu . Hee . 

Dude : 9 malam ini 

31 comments:

  1. hai awak.. yana dari sgmn sama
    follow awk suda:)

    http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

    ReplyDelete
  3. SELAMAT BERSEGMEN YUNK ..

    SINGGAH DARI SEGMEN YG SAME .. WINK3 ^_^

    ReplyDelete
  4. http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama..

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  6. jemput baca http://dayahsanif.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
    Salam perkenalan...follow sini..no.1116..
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  8. Salam :)
    Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen sama :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen sama.

    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. Selamat Petang!!
    Miss z singgah sini :D

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
    Hepi blogging .


    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  13. hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen same..bw ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com

    promosi
    t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yg sama..happy blogging(^_^)v
    http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    Kak M follow sini

    ReplyDelete
  18. Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

    Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  19. Tuan tanah maria dtg melawat ni..mari singgah kt blog maria sbentar..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
    Terima kasih..

    ReplyDelete
  20. Datang melawat sini :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  21. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  22. hi,

    dr segmen lyssa

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #1119

    ReplyDelete
  23. comel blog awk..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. datang terjah dari segmen yg sama. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  25. singgah BW sini dari segmen yang sama.. sorry lambat ^^. jom singgah blog sy.

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  26. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  27. hi singgah follow awak, dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  28. salam hye..
    dri segmen yg sme..
    done follow u ^^
    vsit my blog key... ^^
    kalau sudi follow la skli ek hehe

    ReplyDelete
  29. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !