Alhamdulillah , Rezeki =')

Hye readers .

Apa pendapat korang tentang kata-kata ini " Rezeki itu sentiasa datang bergolek " ? Mesti korang percaya kan dengan kata-kata tersebut . Hehe . Tapi , sebelum itu , aku nak minta tolong kat korang untuk  KLIK SINI .

Okay , tadi baru jer on9 . And confirmlah aku akan bukak blog dulu . Then ada 4 komen . Aku pun bukak lar komen tersebut . Tetiba pula aku rasa berdebar-debar pula sebab dapat komen dari Abang Zamani . 


Klik bagi sesiapa yang rabun . 

Hoho . Aku berdebar - debar . Adakah aku yang bertuah ? So , aku pun cepat-cepat lar cek blog Abang Zamani . Wah ! Line internet pula siput time nie . Sabar . Ops , sebelum itew , bagi sesiapa yang blur . Korang boleh klik ENTRY INI okay . Hati aku , dup dap , dup dap . And then ,

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Wah ! Aku dapat tempat pertama lar untuk Contest " Banner Segmen Saya Yang Paling Cun '"! . Hehe . Alhamdulillah . Banner aku nhe simple jer . First time tau aku buat banner nhe . Tak sangka pula kan boleh menang . Itu lar yang dinamakan rezeki namanya . Thanks Allah . And thanks to Abang Zamani . =) . Abang Zamani yang jemput aku untuk join contest nhe . Hehe . 

Bagi tempat kedua dan ketiga pula korang boleh KLIK SINI . Tahniah jugak ek korang .

Rezeki sentiasa datang bergolek , tapi kalau takde usaha tade gunanya jugak , kan ?

8 comments:

  1. tahniah..
    moga terus berblog..
    ehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee , thanks , makin smgt nak berblog =)

      Delete
  2. Tahniah dik! Mgmg banner tu menarik perhatian Zam utk dipilih sbg pemenang! Thanks ae sbb sudi join ;)
    lps ni, insya Allah akn ada lagi segmen2 dr Zam.. Tgu k ;)

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !