Rahsia Warna Pink

Hye readers .


Jom KLIK SINI dulu

Selamat malam . Malam nhe tetiba aku rasa nak update blog . Entry kali ini mengenai warna pink . Pink ? Apa ada dengan warna pink ? 

Pink merupakan satu warna yang terkenal dengan sifat femininnya . Warna pink nhe juga ialah warna yang romantik dan mempesonakan . Siapa - siapa yang tengok warna pink nhe mesti hati rasa tenang dan damai . Warna pink nhe jugak sering menjadi pilihan wanita . Sebab warna pink nhe melambangkan kelembutan .

Menurut kata Dr . HM Tuah warna pink ialah warna syahwat . Syahwat ? Syahwat bukan bermaksud warna yang mengghairahkan okay . Maksud syahwat dari segi warna pink ini ialah semangat . Hehe . 




iphone pink


ngee ~

Aku suka sangat ngan warna pink . Korang ?

6 comments:

  1. hehek . kite suke pink jugak .hehek

    ReplyDelete
  2. suka sangat-sangat warna pink ^_^

    ReplyDelete
  3. kucing color pink?? mna nak dapat tu?? hehe

    ReplyDelete
  4. Salam kenal. Samalah i pun peminat pink!..;)

    ReplyDelete
  5. kita suka oren tp x bererti kite benci pink =D

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !