Jom Remove Timeline kat Facebook Korang

Hye readers . 

Selamat malam . Mesti ramai kan yang bengang siot ngan Facebook Timeline kan  . Ala , Facebook Timeline tue . Tetiba jer kan facebook korang bertukar jadi Timeline . Ada yang mengamuk sakan pula kat Fb because Fb diorang tetiba jer jadik timeline . Huhu . 

Gambar Hiasan




Okay . Aku pun sebenarnya terkejut gak kenapa tetiba jer kan Fb bertukar pegi Timeline . Automatik pula tue . First time guna timeline aku jadi macam budak yang baru bukak facebook . Tunggang - langgang susunan Fb . Listfriend tetiba kat sana , picture tetiba kat situ . Hoho . Make my eyes juling u know . Ngee . 

Tutorial nhe aku dapat dari Lyssa Faizureen sebenarnya . Because dia pown pernah kena masalah yang sama nhe . Tapi , ada seorang blogger yang tolong dia nak remove timeline tue . So , aku pown join lar menyibuk kat blogger itew . 

Bagi sesiapa yang mengalami masalah ini , jangan gabra , jangan mengamuk tak tentu pasal . Ada cara penyelesaiannya okay . Jom KLIK LINK kat bawah nhe .


Selamat mencuba kawan-kawan =)


p/s : if korang  dah install , just korang sahaja yang nampak FB korang takde timeline . Tapi bagi orang lain yang belum install , mereka akan nampak Fb korang masih ada timeline . Lagi satu , if korang onLine Fb guna laptop yang takde install tue akan jadik benda yang sama jugak . Faham tak ? Hehe 

4 comments:

  1. Memula memang rasa pelik..
    Lama-lama okie lettew^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu , iya , tapi sya dah remove awal2

      Delete
  2. ain daa nyampah ngn tmeline nihh ~
    ain pnye fb , ain jaa nmpakk pge biase .
    tapi ,
    kwan2 kate stll tme line .

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !