Aku Perampas Ek ?

Hye readers . 

Selamat pagi . Eyh ? Apa hal pulak dengan post tittle aku nhe ? Perampas ? Aku perampas ? Aku rampas apa ek dari kau ? Hahaha . Okay . Straight to the point . Semalam , ada lar hamba Allah nhe , tiba - tiba menyerang wall aku dan kata aku perampas .

Hello , aku nak rampas apa ek dari kau ? Hahaha , nasib baik aku jadi budak baik semalam . Takde lar aku nak keluarkan kata - kata manis bicara aku . Well , i'm profesional okay ( apakah ? ) . Jom roll kejap .





Okay , nampak tak ? Kalau tak nampak sila klik untuk pembesaran . Ngee ~ . Aku bukan nak memalukan okay . Tapi sebagai pengajaran ( pengajaran ? ) . Erm , apa - apa sajalah . Kalau korang tetiba kena cakap perampas korang nak buat apa ek ? Cool like me ? Hahaha =)

#Suka tau cari pasal sama aku , naseb aku takde mood mau cari pasal balik , hee

15 comments:

  1. Napa jua tu???? Tiba tiba ja pula menyerang.. Memang salah urang kaitu??? Palui juga ba kawan dia ni main sebut nma ja kn.. Ba.. Sabar la ja la nung... Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha , ntahlah urg tue , sbar sja lar , mls ku kan pduli , bukan slh ku pown =)

      Delete
  2. lahh..di tuduh rampas bf rupanyaa..
    haha..agaknya dya x jaga bf dya elok2 kowt..muahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , agaknyer lar kan , lain kali kalau nak bcouple tue pndai2 lar jaga couple masing2 , hehe

      Delete
  3. tak siasat terus serang. apa laaa..buat malu kaum hawa ja org tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , iye arr , main terjah jer =.='

      Delete
  4. Dia sakit otak tu. Haha, takada akal agaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , iye , sabar saja lar kan , main serang jer , huhu

      Delete
  5. sabar jela. mmg ada org mcm ni dlm dunia. :) buat pgjrn

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks , iya , hnya mmpu brsbr jer =)

      Delete
  6. sakit otak..cool girl..kalau saye..dah kena bantai balik ni..tak pasal2 nak attack tak tentu pasal..gila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , tue lar , nasib baik malam tue tkde mood nak bls balik , kalau tak , keluar lar ayat2 yg manis dri mulut nhe , hehe

      Delete
  7. ishk..ishk.. sedap2 panggil orang perampas.. Lain kali, siasat dulu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu , iya , nhe namanya memalukan dri sndri jer

      Delete
  8. huh kisa kite nie hmpir sama je sis..

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !