Pilihan Terbaik ? Bagi Korang ?

Hye readers .

Selamat malam . Malam nhe entry ringkas okay . Cuba korang KLIK  SINI dulu . 

Okay . Apa pula story aku kali nhe ? Apa pula pilihan terbaik tue ? Haha . Blur tak korang ? Sila lihat picture kat bawah .


Samsung Galaxy S2 + Iphone 4s = HTC 

#If korang diberi pilihan , korang nak pilih yang mana satu ek ? 


Satu untuk aku dan yang satu lagi untuk siapa ? Hee .


Okay , nak sambung install apa yang patut , tata guys =)

10 comments:

  1. iphone!!!!
    da 3 thun pakai iphone
    tp xthu la plak org lain. lain org lain taste

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah , baguslah , awal2 dah pkaai iphone =)

      Delete
  2. Wewen,aku maw Samsung Galaxy S2..
    Yang 1 untuk kau dan yg 1 lagi untuk Bro Didil,pewittt :p
    Tettttttttt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah , hahaha , sabar sja lar , hahaha

      Delete
  3. hei. knapa xde sony? sony S yg latest ni semart seyh

    ReplyDelete
  4. sy suka iphone..tp xdapat pakai lagi.. :(
    hiihi..mana2 tu kalau dapat free, semua terbaik...hahah :D

    ReplyDelete
  5. i pong lah yang terbaik! :D

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !