Segmen : Ciri - ciri Lelaki / Perempuan Yang Aku Idamkan

Sticky Post Minggu Ini =)


Hye readers .

Hari nhe nak buat segmen lagi . Segmen nhe terbuka untuk blogger lelaki dan perempuan . Aku harap ramai yang akan join okay . 


Ini doodle buatan abang Fiz .

Syarat - syaratnya :

1. Korang wajib follow blog aku supaya aku boleh follow korang balik . Like fanpage if sudi =)

2 . Buat entry bertajuk ' Segmen : Ciri -ciri Lelaki Yang Aku Idamkan ' ( bagi peserta perempuan )
' Segmen : Ciri - ciri Perempuan Yang Aku Idamkan ' ( bagi peserta lelaki )

3 . Tempek doodle abang FIZ kat atas tue dan LINKkan ke sini .

4 . Nyatakan 5 ciri - ciri lelaki / perempuan yang korang idamkan .

5 . Tag sekurang - kurangnya 2 blogger .

6 . Siap ? Tinggalkan link entry korang kat komen okay . Not CHATROOM !

Okay , hope korang boleh join segmen kali nhe . Tak susah pown syarat yang aku bagi . Hee . Nanti aku buat senarai segmen korang boleh cek and BW blogger lain okay .  Manatau followers korang jugak makin bertambah kan . So , tunggu apa lagi ? Cepat join !

Tarikh tutup : 24 Jun 2012

13 comments:

  1. Wewen,aku join..

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/segmen-ciri-ciri-lelaki-yang-aku.html

    ReplyDelete
  2. jemput join GA saya..saya perlukan 3 orang lagi untuk join GA saya :)
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_26.html

    ReplyDelete
  3. http://nahunabila.blogspot.com/2012/06/segmen-ciri-ciri-lelaki-yang-aku.html
    saya join!

    ReplyDelete
  4. Salam kenal.

    harap bertemu sidia yang bercirikan segala kriteria di atas. InsyaAllah berbahagia sehingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  5. Salam Kenal dari negeri seberang
    http://siakbrain.blogspot.com/2012/06/segmen-ciri-ciri-perempuan-yang-aku.html

    ReplyDelete
  6. Join!!!!!

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ciri-ciri-lelaki-yang-aku.html

    ReplyDelete
  7. join!
    http://sikechekmessy.blogspot.com/2012/06/segmen-ciri-ciri-lelaki-yang-aku.html

    ReplyDelete
  8. kina join juga

    http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/06/segmen-ciri-ciri-lelaki-yang-aku.html

    ReplyDelete
  9. assalam

    salam kenal alam maya

    saya join cuma tajuk utamanya lain sikit

    http://arielfatta.blogspot.com/2012/06/cintai-aku.html

    terima kasihh singgah

    ReplyDelete
  10. http://mineme4ever.blogspot.com/2012/06/segmen-ciri-ciri-lelaki-yang-aku.html

    :)

    ReplyDelete
  11. http://hafiziqin.blogspot.com/2012/06/segmen-ciri-ciri-lelaki-yang-aku.html

    ><,join

    ReplyDelete
  12. nadya join
    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-ciri-ciri-lelaki-perempuan-yang.html

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !