Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink

Klik Banner untuk join 

Blog pilihan :

Blog yang menceritakan tentang kehidupan seharian lyke Irine Nadia Marcello . Blog yang santai and simple lyke abang Ben . Blog yang banyak tutorial lyke Lyssa Faizureen . Blog yang banyak frebies lyke Nabila Medan . Blog yang banyak travel and tips lyke Fatin Liyana . Blog yang banyak doodle lyke abg Fiz . 

Jom join =)

#Selamat Pengantin Baru Irine Nadia Marcello ( Iklan tidak berbayar )

7 comments:

  1. amboihhh . mcm2 jenis katgeri adaat this blog yee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Lyssa Faizureen hehe , iya , yg pnting nama Lyssa ada terselit kat sna , kan3 =)

      Delete
  2. Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
    follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  4. niera dah follow sini :)
    btw,cantiknya blog awak !
    niera dtg dari segmen sama..
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  5. im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
    dah follow awak. nice blog,kept blogging :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  6. nice song :)
    http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !