Full Edit To New Blogger =)

Hye readers .

Selamat tengah malam . Hari nhe aku baik hati menolong seorang blogger baru a . k . a newbie untuk mengedit blog beliau . Full edit okay . But , simple saja , seperti kemahuan beliau . Template , simple and warna tema adalah pink . 




Jom terjah blog beliau ( http://fynash2002yahoocommy.blogspot.com/ )


Sebarang komen sila tinggalkan di kotak komen aku okey . Gudnyte uolllssss .

10 comments:

  1. simple tapi ianya nice ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks =) , tkde idea dah , tu lar simple jer , hehe

      Delete
  2. wahh....cik siti nak jugak boleh?? hehehe...main2 ja....=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , blog die pown dah okay ape , ngee ~

      Delete
  3. simple tapi cantik!!!!!!!!!! :)

    ReplyDelete
  4. wah . nice ! nak jugak nak jugak .

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , thanks =) , ala , blog die pown nice

      Delete
  5. wahhh..
    rajin nya edit blog org..
    dulu slalu gak my tlg edit blog org sbb rasa mcm best jak main2 dgn coding walaupun kekadang sakit kepala bila tk faham coding2 yg susah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe , takde lar rjin sgt , nhe pown ada org yg mnta tlong , a'ah , kdg2 sakit gak kpala if coding tue tak mnjdi

      Delete

Jom komen banyak - banyak kat sini !