Eyh ! Cik Lyssa Datang Blog Kite Lar ^.^

Hye readers . 

Salam Jumaat ! Wahh , semangat kau hari nhe Wenn . Hahaha . Boleh tak semangat wei . Kenal tak LYSSA FAIZUREEN tue ? Ala , blogger femes tue lar ! Sapa tak kenal meh aku cucuk cikit mata kau . XD . Hahaha . 

Tadi kan , aku buka blog  dashboard blog . So , adalah 10 blogger yang comel lote ( bodek lebih ) pegi komen entry - entry aku . Eyh , biar betul apa yang aku nampak nhe ? Mimpi ker apa ? Hahaha . Cik Lyssa pegi komen entry aku ! Huwahhhh ( jakun 20 saat ) . Tak caya ? 

Ehem , masih tak caya ? Haha , beliau telah mengomen entry aku ----> ENTRY INI . 

Mesti korang nak pikir ' ala , tak heran , Lyssa tue balik - balik dah komen entry aku ' . Ataupun ' eleh , berlagak lar tue ' . And i say ' Suka hati aku lar nak tulis apa . Blog aku . Hahaha ' .

# Eyh , korang dah dapat nhe ker belom ----> KLIK SINI

14 comments:

  1. hehe . tahniah XD
    bila pulak kat lyssa nak masuk blog saya ek ? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , thanks mun , ala , nti Cik Lyssa singgah ler blog awak tue , hehe

      Delete
  2. Replies
    1. haha , yer , senyum smpai tlinga kejap , haha XD

      Delete
  3. wewiit.. ungtung lewww....

    ReplyDelete
  4. ye ke jakun 20 saat je?.. cam lama je.. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyh , tak bleh lama2 , nti otak boleh jam , hahaha XD

      Delete
  5. untung la .
    jeles sudaaa . huhuhu

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !