Segmen Bloglist Julai by Ieka Farhana

Klik banner

Tag :



Jom join =)

Pencarian Bloglist Untuk Tahun 2012 by Aiman


Klik banner

Sebab :

 1 .Supaya ADMIN senang nak Bw aku 

2. Supaya blogger lain jeles dengan kehadiran blog aku dalam bloglist ADMIN

3 . Supaya blog aku dikenali lebih ramai blogger

4 . Supaya followers aku bertambah 

Done !

Cik Gedix Dah Datang XD

Hye readers .

Selamat malam . Alolo , kenapakah post tittle kat atas tue sedemikian rupa ? Siapakah Cik Gedix yang dimaksudkan ? Ehem , ehem . Mengumumkan , ketibaan Cik Gedix untuk datang ke blog ini . Hahaha .

.

.

.

.

.

.

.

Taraaaaaaaaaaa !


Hahaha , sekian =D

# Gedix tak gedix korang tolong aku KLIK SINI .

Segmen : Up Followers Bulan June-Julai


Klik banner untuk join =)

Rakan tag :



Jom join guys =)

A GiveAway


Klik banner jer . 

Jom join . Simple jer . Hadiah pown cute . Hehe =)

Eyh ! Cik Lyssa Datang Blog Kite Lar ^.^

Hye readers . 

Salam Jumaat ! Wahh , semangat kau hari nhe Wenn . Hahaha . Boleh tak semangat wei . Kenal tak LYSSA FAIZUREEN tue ? Ala , blogger femes tue lar ! Sapa tak kenal meh aku cucuk cikit mata kau . XD . Hahaha . 

Tadi kan , aku buka blog  dashboard blog . So , adalah 10 blogger yang comel lote ( bodek lebih ) pegi komen entry - entry aku . Eyh , biar betul apa yang aku nampak nhe ? Mimpi ker apa ? Hahaha . Cik Lyssa pegi komen entry aku ! Huwahhhh ( jakun 20 saat ) . Tak caya ? 

Ehem , masih tak caya ? Haha , beliau telah mengomen entry aku ----> ENTRY INI . 

Mesti korang nak pikir ' ala , tak heran , Lyssa tue balik - balik dah komen entry aku ' . Ataupun ' eleh , berlagak lar tue ' . And i say ' Suka hati aku lar nak tulis apa . Blog aku . Hahaha ' .

# Eyh , korang dah dapat nhe ker belom ----> KLIK SINI

Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink

Klik Banner untuk join 

Blog pilihan :

Blog yang menceritakan tentang kehidupan seharian lyke Irine Nadia Marcello . Blog yang santai and simple lyke abang Ben . Blog yang banyak tutorial lyke Lyssa Faizureen . Blog yang banyak frebies lyke Nabila Medan . Blog yang banyak travel and tips lyke Fatin Liyana . Blog yang banyak doodle lyke abg Fiz . 

Jom join =)

#Selamat Pengantin Baru Irine Nadia Marcello ( Iklan tidak berbayar )

Segmen Bloglist Julai by Raihan

KLIK BANNER

Jom join =)

Segmen: Saya nak Join Dalam Bloglist Ain!!!


KLIK BANNER untuk join , KLIK SINI pown okay jugak =)

Jom join guys .

Dalam Diam Mereka Meminati Aku =)

Hye readers .

Selamat petang . Eyh , mereka meminati aku dalam diam ? Tak sangka ada orang minta kat aku kan . Siapa ek ? Hahaha . Nak tahu ? 

.

.

.

.

.


.

.

.

Taraaaaa ! Hahaha ! XD


Terima kasih kerana meminati aku dalam diam =D . Hahaha ( perasan nak mampus ) ABAIKAN ! 

#Bosan nyer dok umah =.=' 

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI BLOG HAZWAN HAIRY


Klik Banner untuk join , KLIK SINI pown okay jugak =)

Kekerapan berblogging ?

5 entry sehari , tamak haloba tak ? hahaha XD 

Jom join . Segmen tamat pada 30 Jun 2012 .

Jangan lupa singgah SINI

Contest Word Search Puzzle

Klik Banner untuk join . Boleh jugak KLIK SINI .


Blog id : 8906667633250798654

3 Manusia tag :




Jom join =) 

Wordless Wednesday #7 Editor Picture



# Kerja untuk hari ini ( edit dan edit )

SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ


KLIK BANNER untuk join .

Sebab saya suka terjah blog abang Nasz :

1 . Segmen abg Nasz membuatkan followers sya mningkat 

2 . Simple

3 . Best untuk dibaca =)

Jom join .

Senarai Peserta Segmen Jom Tambah Followers by Mizz Wenn

Hye readers . 

Selamat petang . Sebelum tue KLIK SINI . Ini adalah senarai peserta segmen jom tambah followers by Mizz Wenn :


Group 1 :

14 . http://supermiza.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
15 . http://nurnadirah-mystory.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
16 . http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
17 . http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
18 . http://syiqahshahar.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
19 . http://rainbowandlittlestar.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
20 . http://zieyaweasley-wwwzieyaslifecom.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html

Group 3

21 . http://scorpiogurwl.blogspot.com/2012/06/segmen-jum-tambah-follower-blog-by-mizz.html
22 . http://yousmileialwaysmile.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
23 . http://stuckinssparkyplanet.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
24 . http://realitihidupsaya.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
25 . http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
26 . http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
27 . http://putriamardahlena.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html 
28 . http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
29 .  http://pensildanbukunota.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
30 . http://gadiskidalberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

Group 4

31 . http://srikandiutaramenulis.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
32 . http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
33 . http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
34 . http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html?showComment=1340779180919#c8397365895601337762
35 . http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
36 . http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
37 . http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
38 . http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
39 . http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
40 . http://eyrafieyra.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html


Group 5 


41 .  http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
42 . http://sweetusagichan.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html 
43 . http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html 
44 . http://princessaliessa.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
45 . http://liailnia.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
46 . http://akuyangsemalam.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
47 . http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
48 . http://www.aynoranur.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
49 . http://andisakinah.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
50 . http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

Group 6 


51 . http://kisahhidupnadeya.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html  
52 . http://eidashimoda.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html 
53 . http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html 
54 . http://shawlhijabstall.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
55 . http://e134h143e4eva.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
56 . http://miss-solehaa.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
57 . http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
58 . http://dieksha.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
59 . http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
60 .  http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html


Group 7 


61 . http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
62 . http://bukandua.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
63 . http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
64 . http://ellychris.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
65 . http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
66 .  http://gadislollipops.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
67 . http://sitinurshamimie.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
68 . http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
69 .  http://berpayungteduh.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
70 . http://mieyra-secret.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

Group 8 


71 . http://weirdwish.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
72 .  http://kechikewchiktalk.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
73 . http://iesha-diloxe.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
74 . http://norzillasensei.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html
75 . http://aimancool99.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
76 . http://ciktikabelog.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
77 . http://appleshera.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
78 . http://rinyluvmania.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
79 . http://emmafatima.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html
80 .
Korang sudah join ? Jom KLIK SINI

Aiyooo ! Terlepas Sikit Jer

Hye readers . 

Selamat pagi . Hari nhe short entry okay . Semalam buka blog followers masih lagi 695 . Masih ada 5 orang lagi nak sampai 700 . Ingatkan pagi nhe dapat tangkap lah followers yang ke-700 tue . Hehe . Sekali tengok terlebih 1 pula . Ngee~ . Thanks follow my blog yang tak seberapa nhe ek . 


#Erm , banyak lagi yang aku belum BW nhe . Huhu . Waiting okay =)

Segmen : Saya Sedia Follow Back


Klik Banner untuk join =)

Jom meriahkan segmen ini okay . 

Full Edit To New Blogger =)

Hye readers .

Selamat tengah malam . Hari nhe aku baik hati menolong seorang blogger baru a . k . a newbie untuk mengedit blog beliau . Full edit okay . But , simple saja , seperti kemahuan beliau . Template , simple and warna tema adalah pink . 




Jom terjah blog beliau ( http://fynash2002yahoocommy.blogspot.com/ )


Sebarang komen sila tinggalkan di kotak komen aku okey . Gudnyte uolllssss .

Aku Perampas Ek ?

Hye readers . 

Selamat pagi . Eyh ? Apa hal pulak dengan post tittle aku nhe ? Perampas ? Aku perampas ? Aku rampas apa ek dari kau ? Hahaha . Okay . Straight to the point . Semalam , ada lar hamba Allah nhe , tiba - tiba menyerang wall aku dan kata aku perampas .

Hello , aku nak rampas apa ek dari kau ? Hahaha , nasib baik aku jadi budak baik semalam . Takde lar aku nak keluarkan kata - kata manis bicara aku . Well , i'm profesional okay ( apakah ? ) . Jom roll kejap .





Okay , nampak tak ? Kalau tak nampak sila klik untuk pembesaran . Ngee ~ . Aku bukan nak memalukan okay . Tapi sebagai pengajaran ( pengajaran ? ) . Erm , apa - apa sajalah . Kalau korang tetiba kena cakap perampas korang nak buat apa ek ? Cool like me ? Hahaha =)

#Suka tau cari pasal sama aku , naseb aku takde mood mau cari pasal balik , hee

Segmen : You Are Awesome Blog by Hana & Afifah


Klik banner untuk join 

Manusia yang ditag :




Jom meriahkan segmen nhe okay =)

Segmen : Ciri - ciri Lelaki / Perempuan Yang Aku Idamkan

Sticky Post Minggu Ini =)


Hye readers .

Hari nhe nak buat segmen lagi . Segmen nhe terbuka untuk blogger lelaki dan perempuan . Aku harap ramai yang akan join okay . 


Ini doodle buatan abang Fiz .

Syarat - syaratnya :

1. Korang wajib follow blog aku supaya aku boleh follow korang balik . Like fanpage if sudi =)

2 . Buat entry bertajuk ' Segmen : Ciri -ciri Lelaki Yang Aku Idamkan ' ( bagi peserta perempuan )
' Segmen : Ciri - ciri Perempuan Yang Aku Idamkan ' ( bagi peserta lelaki )

3 . Tempek doodle abang FIZ kat atas tue dan LINKkan ke sini .

4 . Nyatakan 5 ciri - ciri lelaki / perempuan yang korang idamkan .

5 . Tag sekurang - kurangnya 2 blogger .

6 . Siap ? Tinggalkan link entry korang kat komen okay . Not CHATROOM !

Okay , hope korang boleh join segmen kali nhe . Tak susah pown syarat yang aku bagi . Hee . Nanti aku buat senarai segmen korang boleh cek and BW blogger lain okay .  Manatau followers korang jugak makin bertambah kan . So , tunggu apa lagi ? Cepat join !

Tarikh tutup : 24 Jun 2012

Segmen : Bloglist Julai - Ogos 2012 by Mieya Atiera

Klik banner okay =)

Jom meriahkan segmen ini 

Jom! Join Bloglist Cik Rose Cute

Nak join ? KLIK banner okay =)

SEGMEN : AYU CARI RAKAN BLOGGER


Klik Banner 

Jom join segmen ini =)

Segmen : Amira nak review blog korang


Klik Banner =)

Sila join bagi sesiapa yang baca entry ini . Hahahaha XD .

Selamat berhujung minggu 

Segmen : Kenali Komuniti Blogger


Klik Banner 

Saya tag :


Jom join =)

Lagu Ini Membuatkan Aku Tersentuh =')

Hye readers .

Selamat malam . Okay . Sekali lagi , entry ini agak ringkas . Just nak share sebuah lagu yang membuatkan aku menangis 20 saat . Haha . Jom lar dengar . If nak dengar sila stopkan music box aku yang berkelip - kelip kat atas tue ek .


Wali Band : Doaku Untukmu Sayang 




Dah dengar ? Bestkan . Download laju - laju kat SINI .


# Bagi korang lagu apa yang best ek ? Jom share =)

Speacial GiVeAway By Aiman



Klik banner 

Hadiah menarik okay =)

Jom join us 

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan Part II


Klik banner untuk join 

Followers : 651

Negeri : Sabah Bawah Bayu 

Jom join =)

Segmen Join Bloglist Ayuz

KLIK BANNER 

Jom join =)

SEGMEN HUJUNG MINGGU: AKU FOLLOW KAU FOLLOW



Klik banner untuk join 

Jom join =)

CONTEST : muka marah paling cute


Klik banner untuk join =)

Picture :


Abaikan senyuman si bapa . Haha XD . Yang marah adalah my little kazen .

Tarikh tutup : 21 Julai 2012 

Jom join !

Pilihan Terbaik ? Bagi Korang ?

Hye readers .

Selamat malam . Malam nhe entry ringkas okay . Cuba korang KLIK  SINI dulu . 

Okay . Apa pula story aku kali nhe ? Apa pula pilihan terbaik tue ? Haha . Blur tak korang ? Sila lihat picture kat bawah .


Samsung Galaxy S2 + Iphone 4s = HTC 

#If korang diberi pilihan , korang nak pilih yang mana satu ek ? 


Satu untuk aku dan yang satu lagi untuk siapa ? Hee .


Okay , nak sambung install apa yang patut , tata guys =)

BEN ASHAARI DAN SAYA


Klik banner untuk join 

Saya suka baca blog yang penuh dengan kisah - kisah hidup sendiri . Macam blog Cik Irine kita . Selain tue saya juga suka baca entry yang ada tutorial dan jugak freebies . Senang saya nak aplikasikan tutorial - tutorial tue kat blog saya =) .

Jom Join guys .

Segmen : Saya Nak Header , Banner & Cursor Name Free by Fatimah Azzarah


KLIK BANNER


Header 


1 . Nama blog : Bicara Hati Dot Blogspot 


2 . Url : http://sharfynarzmiss.blogspot.com


3 . Tema : Simple 


4 . Gabungan warna : Pink & Blue


5 .  Gambar : https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/525939_381908948540191_3453502_n.jpg

Banner 

1 . Nama blog : Bicara Hati Dot Blogspot

2 . URL : http://sharfynarzmiss.blogspot.com

3 . Gabungan warna : Pink dan biru 

4 . Gambar : http://1.bp.blogspot.com/-xm6LMPfmt-M/T5T6IPuTYYI/AAAAAAAABQ0/iusmBxsq0qo/s1600/blue-background-pink-flower.gif


Curcos name 


1 . Nama : Mizz Wenn


2 . Warna : Biru 


3 . Nama font : 2

Manusia tag :



Jom join 

Aku Jadi Sponser GA

Hye readers .

Selamat tengahari . Hari nhe aku nak promot GA yang Cik Eika buat . Aku promot sebab aku adalah salah satu sponser untuk GA beliau . Korang join lar ek . Hadiah menarik menanti korang semua . 


Maklumat ada disini ----> KLIK BANNER 

Okay , jangan lupa join tau . 

Giveaway Aku Suka Saya Benci by Dieya

KLIK banner untuk join =)

5 perkara yang aku suka :

1 . Makan salad buah

2 . Blogging

3 . Shoping with my bestie 

4 . Going to cinema 

5 . Menyanyi ! Yeahhh !

5 perkara yang aku benci :

1 . Makan ubat 

2 . Study jauh - jauh 

3 . Orang yang suka menipu 

4 . Orang hipokrit

5 . Ketiadaan internet sebab tak bleh 0n9

Jom join =)

Bulan Yang Penuh Dengan Entry Segmen , GA dan Contest

Hye readers . 

Selamat malam . Straight to the point . Bulan nhe entry aku dipenuhi dengan Segmen , GA dan Contest . Perasan tak ? Yang tak perasan tue tak BW blog aku lar tue kan . Main FOLLOW jer kan . Hee . Okay , jujur aku katakan , i'm not have any idea untuk tulis taip entry berkenaan hidup aku untuk bulan Jun nhe ( ada terselit sikit ) . Haha . Dalam kata lain , aku malas . So , untuk menghidupkan blog aku dan menghindarkan beliaw dari bersawang bagai , aku pun join lar Segmen , GA and Contest yang korang buat tue .

And , Alhamdulillah , followers , trafik and readers semakin meningkat . Thanks guys ! Sayang korang semua ! Gedix datang tetiba =.=' . Fine , tadi godek - godek list post aku untuk bulan nhe , fuhhh , 2 page lebih tau tajuk entry aku untuk Segmen , GA and Contest nhe . Aku dah list kan kat bawah . Jom tengok sikit . Manatau aku terlistkan korang punyer segmen , GA and Contest tue . Kalau ada bagitau okay =) .

LIST IKUT HARIBULAN :


Fuhhh . Banyak sangat kan . Penat tau nak taip ( padahal copy paste link jer ) Hahaha XD . Okay lar . I want to sleep tired . Hoho . Ops , sebelum terlupa , tadi aku dah buat blogger card tau . Nak ambil ? Ambil lar . Kalau berminat , hehe . 


Nyte uolssss ! +.+

# If korang ada blogger card meh lar share ngan aku . Hehe .