BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Nak join ? KLIK SINI okay .

Aku nak korang suma komen and kritik Blog aku sebab aku nak perbaiki apa yang kurang and aku suka dengar pendapat korang suma . So , jangan segan-segan nak komen and kritik okay . 

Tarikh tutup : 6 March 2012

Jam : 10 Malam

= Bye =

29 comments:

  1. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    comel doodel kat atas yang jadi template tu...gambar ownernya pun kiut siap ada telinga bunny lagi...hehehehe....Overall blog ini simple dan menarik (menggunakkan kaler pink simbol gadis aka wanita) dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks akak , blog akak pown comel and cute . =)

      Delete
  2. menarik da ni..

    keep on blogging

    jom singgah kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks , sudah singgah and follow awak =)

      Delete
  3. sila la disable word verification tu.. sgt annoying.. kan lebih mudah kalu xde. senang nk tinggalkan komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah disable , thanks ingatkan , lupa nak disable , hee

      Delete
  4. hehe cik suha xnak kritik sbb setiap blogger msti ade idea msg2 dlm berblog..keep blogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee , iya , tak salah kan lau nak kritik , btw , thanks okay =)

      Delete
  5. Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

    so far xda ape nak dikritik. semuenye ok. cun! hihi

    ini pendapat syieda saje.. hihi
    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. singggah dari segmen abg BEN ...
    blog yg CANTIK ,, cuma perlu buat scroll box utk BLOG ARCHIVE tu ...
    jemput singgah ke blog sy ...
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. From the same segmen.

    kritikan:Tak perlu buat word verification untuk komen.

    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. ape2 pun blog nie dah ok dah..
    disablekan word verification ea

    nak kritik jugak??
    kat sini je

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  9. as salam =)

    singgah n follow dri blog abg ben..
    disablekn je la word verification 2..ssah nk komen..
    sweet n simple blog..i like!

    jom kritik blog saye =D
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear , dah disable dah , =)

      Delete
  10. terbaikkk!!! semua asas yang perlu ada pada blog anda memilikkinya..bagus..simple but nicee...keep on writting okayy...

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. dya singgh sini nk kritik blog ni..
    blog ni simple dya suka..

    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. hye gorgeous =p

    dtg singgah & terjah & kritik... huahuahua =p

    blog ni ok da, susunan..widget2 bkaitan suma. tapi slack yg kat cbox tu, kaler tulisan, pink cerah. tak jelas sgt..
    btw, hi ! im sabahan too.. mix. haha


    sudi2 singgah -
    http://lensahatinata.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. da siap follow sini :) jmput dtg kritik blog sy ;)

    ReplyDelete
  14. dtg dr segmen abg ben,
    blog ok dah cume tang header tu blh create kasi cunn lg..baru gempakk hehe tq :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. nice blog...suka butterfly tu.

    happy blogging..=)

    ikhlas dr Silent Thinker
    http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. blog ok.. tp bnda yg bergerak-gerak ni rasenyer tak perlu kott.. sy dh follow.. kritik blog sy pulak tau.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !