Surat Untuk Mu

Hye readers . Mesti korang tertanya-tanya kan kenapa ngan kucing kat dalam gambar tue . Gambar nhe aku ambil tym aku ngan adik aku stay kat Sandakan . Hampir dua bulan lar jugak kami kat sana . Okay . Full stop . Dengar cerita aku dan isi hati aku . If korang tak nak dengar and baca sila pejam mata rapat-rapat .

Assalamualaikum kucing comel ,

Aku harap kau sehat kat sana . Erm , aku rindu kau sangat - sangat . Erm , first tym aku nampak kau tym aku 
kena hantar pergi Sandakan . Tempat nenek aku . KLIK SINI . Aku kuar keta and nampak kau kuar dari pintu . Comelnya . Huhu . Just itew jak yang mampu aku ungkapkan . Aku naik umah and cari kau . First - first kau takut bila nampak aku . Muka aku bengis ker ? Hehe . Tapi lama-lama kau tia takut lagi sama aku . Kau mempunyai sifat yang sangat-sangat cerewet okay . Aku anggap kau nhe berakal  . Sebab , kau berak and kencing kat tandas . If ada orang kat dalam tandas tue kau akan tunggu kat pintu luar tandas tue . Sampai orang tue kuar baru kau masuk . 

Kau jugak sangat cerewet tym makan . Bekas makanan kau mest full dengan wishkis . Kalau tak kau mesti tak mau makan . Begitu jugak minuman kau . Kau nak minum kat tandas jugak , dalam baldi . Baldi tue pula mesti full nagn air . Sebab kau tak sampai if aku letak separuh jer air . Haha .Lagi satu , kau nhe suka sangat jadik burung antu . Asal tengah malam jak kau tak tidur pown . Kau bermain sama cicak . Tapi kau tak makan pown cicak tue . Kau just gigit and lepaskan balik . Last-last aku yang bunuh cicak tue . Haha .

Bersambung . . . at next entry . Hehe

2 comments:

  1. comel kucing tu..sy pun suka gak kucing hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan , tapi dah mati dah , sedih ='(

      Delete

Jom komen banyak - banyak kat sini !