Contest : Pencarian Followers yang ke-200

Hye reader . Hari nhe 7 Mac 2012 . Result pown dah kuar . Alhamdulillah semuanya okay . Harap-harap dapat masuk U kan . Ops . Entry kali ini bukan nak cakap pasal result okay . Aku tengah buat Contest : Pencarian Follower yang ke-200 . Ala , dah terang-terang pown kat post tittle tue . 

Syaratnya senang jer :

1 . Follow Blog ini .

2 Follow jugak Fan Page blog ini .

3 . Tinggalkan link anda kat komen supaya aku senang nak follow balik and sentiasa blogwalking korang .

Just 3 cara sahaja okay . Nak HADIAH ? Sila scroll untuk view hadiah .



Pastikan korang sentiasa peka ngan pengumuman nanti okay . Manalah tau korang orang yang bertuah itew , kan . 

= BYE =

2 comments:

  1. Dah follow and now tinggal comment :) Harap saya yg bertuah ituw Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks , tggu entry yg akan datang okay

      Delete

Jom komen banyak - banyak kat sini !