Kari Ayam Buat Aku Berapi

Hye readers . 

Tadi kan , aku tolong mom aku masak kat dapur . Ala , masak yang simple saja . Sayur kacang sama kari ayam . Sudah siap semua aku menghidang lar . Pastu bangunkan dad aku yang nyenyak dibuai mimpi . Beliau sangat kik okay ! Haha .

Pastu aku , dad and mom makan sama-sama . Aku sangat suka makan pedas okay kalau korang nak tau . Biarpown aku ada alergik ckit aku tia peduli . Aku pown simbah lah nasi aku ngan kuah kari ayam tue . Sekali makan , wah ! Sangat pedas ! Terpaksa lar aku menghabiskan nasi yang banjir sama kuah kari ayam tue , biarpown peluh airmata mengalir . Hahaha . Jiwang tau tym makan .


Last - last aku makan 2 piring . Haha . Biar pedas asal nikmat . Apakah ? 

Macam mau makan mee basah seafood tau . Erm , hee ~

2 comments:

  1. samalah ayu pun suka makan pedas2 jgk..hehe..;-)

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !