Keputusan STPM akan dikeluarkan pada 7 Mac 2012

Hye readers . Huh . Sangat nebes dengan post tittle kat atas . First sekali aku nampak kat wall post FB orang . Tangan dah seram sejuk dah nhe . Hati pula berdebar-debar jer rasa . Huhu . Ya Allah , Engkau berikanlah kami keputusan yang cemerlang Ya Allah . 

Keputusan peperiksaan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) 2011 akan diumumkan Rabu depan.
Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) dalam satu kenyataan di sini, hari ini berkata, calon boleh mendapatkan keputusan mereka di sekolah masing-masing mulai jam 12 tengah hari, manakala calon persendirian akan memperolehinya melalui pos.
Calon juga boleh menyemak keputusan mereka melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) dengan menaip STPM ResultNo.Kad Pengenalan dan hantar ke 15888.
Menurut MPM, keputusan juga boleh diperolehi dengan melayari laman web MPM di http://www.mpm.edu.my mulai jam 12 tengah hari pada tarikh tersebut.


Satu sidang media mengenai analisis keputusan peperiksaan akan diadakan pada tarikh yang sama pada jam 12 tengah hari di Dewan Besar, MPM, Bandar Baru Selayang, Batu Caves, Selangor. 

Tahun lalu 50,602 calon menduduki peperiksaan STPM. Daripada jumlah itu, 46,817 orang adalah calon sekolah kerajaan, 1,266 calon sekolah swasta dan 2,519 calon persendirian. – BERNAMA

Kesimpulannya , aku hanya mampu Tawakal . Doakan saya dan kawan-kawan saya .

= Bye =

2 comments:

  1. moga berjaya sentiasa dalam hidup,, muja dah follow awak :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @ nurmujahidah thanks , btw , saya sudah follow blog awak , nice blog dear =)

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !