SEGMEN CIK MUN : DIA PILIHAN KU . . . CIKGU !

Klik sini untuk join ------>CIK MUN


TENTANG CIKGU AKU 
Cikgu kegemaran aku kat sekolah menengah bernama MR . SURA . Haha . 
Beliau seorang yang lawak , tegas and kadang-kadang garang jugak . Beliau setat mengajar aku dari aku form 4 lagi . Mengajar BM , sampai aku form 5 . Naik tingkatan 6 jumpa lagi , beliau mengajar Pengajian AM . Beliau sangat garang if studentnya tia mau dengar cakap . Tapi dalam kegarangannya tue , ada jugak buat lawak . Memang selalu pown . Selalu towl kutuk orang . Haha . Beliau jugak selalu memberi nasihat sama kami semua . And setiap nasihatnya tue aku ingat sampai sekarang . Sebelum STPM pun beliau bagi nasihat gak , nasihatnya tue sentiasa menyentuh perasaan dan menusuk kalbu , sampai kawan-kawan aku ada yang nangis . Kata-kata last yang aku cakap sama beliau sebelum STPM tue " Cikgu ! I LOVE YOU ! " . Hahaha . Beliau senyum jer . =) . If beliau bukan lelaki dah lama dah aku pelok ciom . Hahaha . 

Aku suka sama cikgu nhe sebab aku anggap beliau macam bapak aku . ( apakah ? ) . Takdelar . Kata-katanya tue yang selalu bagi aku semangat untuk belajar and amik STPM . Beliau pernah mencubit aku okay . Bukan aku saja . Classmate aku pown . Haha . Beliau suka makan coklat . Terutmanya if coklat tue kena bagi oleh kami . Haha . ( bodek )

3 Manusia yang di tag :




4 comments:

  1. cigu sura sumbui.. haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , hnsem kan , nsib sua kawin , hahaha

      Delete
  2. dtg singgah dr segmen sama :D

    ReplyDelete
  3. salam sggah bw dari segmen yg same^^
    http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-mun-die-pilihanku-cikgu.html..jmput bace,,hikhik..maseh:)

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !