CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY


Just KLIK BANNER .

Soalan :

Nyatakan kenapa anda suka masuk blog Hazwan Hairy ?

1 ) Sebab blog Hazwan sangat simple .

2 ) I lyke u header , sumpah tak tipu . More colouring and menunjukkan yang Hazwan seorang yang ceria .

3 ) Entry Hazwan sentiasa menarik dan sangat simple tapi padat .

4 ) Background sangat menyerlah seperti tuannya . Hahaha XD . Jarang dapat tengok blogger lelaki yang pakai background funky and ceria macam Hazwan . 

Itu jer lar . Btw , tahniah sebab masuk majalah . Jeles uolllsss . Hahaha XD . Jom join guys !

13 comments:

  1. assalamualaikum sharfynarz...selamat bersegmen mama dtg dr segmen yg sama...;)

    ReplyDelete
  2. tgh list entry anda dlm list...tggu keputusan ea..ada cntest mega2012 jmput tgk

    ReplyDelete
  3. all the best :)
    niera saja jalan2 ke blog awesome ni :D
    salam perkenalan :D
    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  4. singgah...dtg dr contest yg sama...
    happy blogging..
    http://www.safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. gLucK to u sis...:)..tomei nyew blog nie..suka3..

    i'm refer ur blog kat nie tau :

    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  6. Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

    ReplyDelete
  7. segmen yg sama, dtg blogging

    http://norzillasensei.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  8. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  9. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^

    ReplyDelete
  10. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^

    ReplyDelete
  11. dieya datang sini dari contest yang sama
    follow mollow kamu, good luck ya

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !