Segmen : Blogger Inspirasi/Idola Saya

Klik banner .

Blogger Yang Menjadi Idola :


Blogger yang femes ketika beliaw solo sehingga sudah menjadi puan . Hehe . Blog beliaw yang pink itew telah memukau aku dari dulu hingga sekarang . Lagi pun aku suka sangat nak baca tentang kisah hidup beliaw . Blogger mempunyai gigi arnab yang sangat comel ^.^ .


Blogger yang femes dengan tutorial bagai . Sangat berguna okay semua tutorial beliau terutamanya kepada newbie semuaaaa . Kalau tak jumpa blog beliau mybe blog aku tak secomel sekarang kot . Hahahaha XD . Comel ker ? (perasan)

Kategori C

Itu sahaja . Yang aku tak senaraikan tue janganlah amik aty okay . Blog korang pown okay and ohsem jugak =) .

Jom join =) 

6 comments:

  1. Hai..^_^..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    ReplyDelete
  2. singgah , follow dan melawat blogger inspirasi awak

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    ReplyDelete
  3. Hehehe. Mekasih join! :) Jom terjah entry blog peserta lain Pulak ye :D

    http://www.faqihahhusni.com/2012/07/1st-segmen-by-faqihahhusni-blogger.html

    P/s : cantik blog awak ^^

    ReplyDelete
  4. DOMAIN PERCUMA !! Jum Join GA Ohsem Ni !! TARIKH TAMAT : 15/8/2012 . Jemput Komen Entri Ni Sekali :)
    http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-safiena.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini..
    jemput ke blog http://misszberceloteh.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama

    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/07/segmen-blogger-inspirasiidola-saya.html

    ReplyDelete

Jom komen banyak - banyak kat sini !